Firmajakker utgjør en gylden mulighet for profilering av firmaet ditt. Er de ansatte i din bedrift utstyrt med egne flotte firmajakker vil det ikke bare gi et inntrykk av profesjonalitet og seriøsitet, men det vil også medføre at din bedrift gjennom din logo på jakkene, vil nå ut til et mye større publikum. Logoen din vil bli synlig i en mengde situasjoner.

Skal dine ansatte ut på kundebesøk, vil bedriftslogoen din være synlig for alle på vei til og fra kunden, samtidig som logoen vil være synlig for kunden, og dermed skape en sterkere relasjon mellom kunden og din bedrift. Det vil føre til at kunden vil ha lettere for å huske din bedrift om kunden igjen skulle ha behov for tjenester som din bedrift kan tilby. Du skaper dermed et helhetlig visuelt bilde, som vil gjøre større inntrykk blant kundene til bedriften din.

Potensialet for eksponering av firmaet ditt, når dine ansatte går rundt med din bedrifts logo på seg, er rett og slett enormt. Man kan jo bare tenke seg at en av dine ansatte går ned byens hovedgate en travel ettermiddag, iført ditt firmas stilige firmajakker. Etter hvert som den ansatte passerer folkemengden, vil bedriften din bli synliggjort ovenfor hundretalls, ja kanskje til og med tusentalls personer. Velg blant våre moderne fritidsjakker og din logo vil bli profilert hver gang en av dine ansatte handler på butikken, henter ungen på fotballtrening, eller bare går seg en tur i nabolaget.

En investering i firmajakker er med andre ord ikke bare en investering i flott bekledning til de ansatte, det er også en investering i reklame og eksponering av din bedrift i lokalmiljøet. En eksponering som i de fleste tilfeller ville blitt langt dyrere gjennom tradisjonelle former for reklame. Hos oss kan du få stor og vedvarende eksponering av firmaet ditt, for en meget liten sum.