Enten du et medlem av en bedrift eller forening, så burde du huske på å velge ut jakker som passer din bedrifts eller forenings allerede eksisterende grafiske stil. En rød tråd i deres grafiske fremtoning vitner om profesjonalitet, og enda viktigere resulterer det i en gjenkjenningsfaktor hos kunden. Hvis det er elementer som går igjen i din bedrifts grafiske design, så vil det gjøre det lettere for kunden å kjenne igjen akkurat din bedrift, og den vil dermed skille seg ut blant konkurrerende virksomheter.

Å få til en rød tråd i den grafiske profilen kan gjøres på forskjellige måter, hvor det enkleste er å benytte seg av en eller flere farger som blir brukt av bedriften eller foreningen gjentatte ganger. For eksempel i form av å matche fargen på jakkene deres, med fargen som finnes på logoen deres. Men det er ikke nødvendigvis noe fasitsvar på hvordan man skaper en helhetlig grafisk profil for din bedrift eller forening, så skulle du trenge hjelp eller innspill med dette, så vil vi selvsagt være behjelpelige ovenfor deg.

Et annet moment kan være at en spesiell type jakke passer deres bedrift eller forening bedre enn andre. For eksempel vil det være veldig naturlig for en idrettsforening å velge ut en type sportsjakke eller treningsjakke. Eller så kan det være at dere selger et produkt som gjerne forbindes med en bestemt klesstil. Vi har alle typer jakker tilgjengelig, så du vil garantert finne det du er ute etter hos oss.

Er det slik at din forening eller bedrift ikke har noen bestemt grafisk profil fra før, så vil vi selvsagt prøve å hjelpe deg med å finne noe som passer dere på en best mulig måte. Vi har lang erfaring på området, og du er derfor i gode hender når du handler hos oss.