Vi vet at det, i dagens samfunn, er viktig for kunden at det er lett og tidsbesparende å handle hos oss, samtidig som at man får så mye som mulig for pengene. Derfor jobber vi hver dag for at det skal være mulig for deg å handle online hos oss på en smidig og enkel måte, uten å kaste bort tid. Og på toppen av det hele har vi satt oss som mål å være best på pris!

Blant vårt store sortiment kan du enkelt finne flotte jakker med logo til gunstige priser. Vi kan tilby jakker i en rekke forskjellige design og farger, og føler oss derfor sikre på at du vil finne noe som passer til deg hos oss.

Flere ulike prisklasser

Vi kan også skilte med en stor variasjon av klesmerker, i absolutt alle tenkelige prisklasser. Vi har alt i fra dyre designmerker, som for eksempel Balmain, til mindre kjente merker til en rimeligere penge. Så det er opp til deg å finne ut av hva som passer din bedrift best.

Vi er faktisk så sikre på at vi er best på pris, at vi gir deg prisgaranti på våre varer, Det betyr at hvis du skulle finne samme vare billigere et annet sted, ja – da får du varen til samme pris hos oss. Slik er du alltid garantert at du får den beste prisen hos oss.

Hos oss er det enkelt å bestille på nett, og vi trykker den logoen du selv ønsker på alle produktene du velger å handle hos oss. Er du usikker på hvilken profilering som passer best for deg, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, og så vil vi med vår lange erfaring på området, hjelpe deg med å skille deg ut i mengden.

Du vil raskt få hjelp ved å sende mail til kontakt@printoz.se, eller ringe +46 08-40020750.