Er du medlem av en forening av et eller annet slag, men ønsker å gjøre noe ekstra for å styrke samholdet i foreningen? Da kan egne jakker for deg og foreningens øvrige medlemmer være en ypperlig løsning å utforske! Vi kan ordne jakker som passer perfekt for din forening, som attpåtil er merket med den merkingen dere selv ønsker.

Spesiallagde jakker til din forening har ikke bare én fordel, men en rekke forskjellige fordeler. Som tidligere nevnt så vil det styrke samholdet i gruppen, men det vil dessuten også bidra til økt profilering av din forening utad. Ønsker dere å øke medlemstallet i foreningen deres, så vil egne jakker med foreningens navn og logo trykt på, føre til at andre vil bli oppmerksomme på foreningen når foreningens medlemmer går med de skreddersydde jakkene i det offentlige, det være seg på skolen, på jobb, eller i butikken. Jakker med din forenings logo eller navn, er rett og slett et must hvis dere ønsker økt eksponering.

Egne jakker til foreningens medlemmer er også en meget god måte å legge til en ekstra inntekt til klubbkassen. Kjøp inn et parti med foreningens jakker, for å så selge de videre til både gamle og nye medlemmer. De flotte jakkene vil sannsynligvis bli så populære at det vil bli en lett match å få solgt de videre. Her har dere en fantastisk mulighet til å øke foreningens budsjett på enkelt vis.

Hos oss kan du bestille jakker med både egne trykk og egne broderier. Uavhengig av hvilken type forening du er medlem av, enten det er snakk om idrettsforening eller syforening, så vil vi bruke all vår ekspertise til å finne de rette jakkene for deg og din forening. Vi er alltid velvillige til å hjelpe våre kunder så godt vi kan, slik at de får et tilfredsstillende resultat!