En god ting ved å bo i et land med kjølig klima, slik som vi gjør her i Norge, er at det gir oss muligheten til å gå med jakker på sommeren så vel som på vinteren, derfor er det perfekt med en forhandler hvor du kan finne akkurat det du er på jakt etter. Hos oss finner du alt i fra tynne sommerjakker til de tykkeste vinterjakker.

Anorakker, dunjakker, bikerjakker, blazere, og jeansjakker. Det finnes utallige ulike typer jakker, alle passer muligens ikke til alle anledninger, men det finnes likevel jakker man kan bruke året rundt. En lett dunjakke er noe de fleste burde ha i kleskapet sitt, ettersom en slik jakke er svært allsidig. På kjølige sommerkvelder vil en lett dunjakke beskytte deg fra kalde vinder og lette regnskyll, mens den på vinteren, kombinert med for eksempel en ullgenser på innsiden, vil holde deg god og varm.

En annen jakke som deler mange av kvalitetene til lette dunjakker er bomberjakken. En god bomberjakke kan brukes både på vinteren og på sommeren, og ser noe tøffere ut en dunjakken. Bomberjakken en stilig klassiker, som aldri går av moten.

Ellers kommer man selvsagt ikke utenom allværsjakken. Som navnet så greit antyder passer allværsjakken i all slags vær, og en god allværsjakke skal være vanntett og beskytte deg mot vind. Allværsjakken kan altså brukes like greit både til sjøs som på land, samtidig som den gjør seg godt både på fjellet og i byen. En god allværsjakke er med andre ord alltid godt å ha i bakhånd.

Jakker er som regel det ytterste plagget vi har på oss på overkroppen, dermed blir det også det mest synlige plagget vi kler oss i. Derfor er det ekstra viktig å ha en god jakke som holder deg varm, samtidig som den bidrar til å holde deg stilig. Da er det godt at du hos oss finner jakker du kan bruke året rundt!